Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Lärolika cover photo

Vill du delta i LärOlika!?


Vi söker dig som på något vis påverkar - i stort eller smått, i en formell roll eller informellt. Vi vill också att du som deltar är nyfiken och vill lära av andra, men också är beredd att dela med dig av egna erfarenheter.

Då LärOlika-kurser hålls i Stockholm och Göteborg riktar vi oss framför allt till dig som bor eller är verksam i någon av dessa städer. Men bor du någon annanstans och anmäler intresse så kan det kanske leda till uppstart på nya orter!


Anmäl ditt intresse genom att fylla i intresseanmälan här nedan eller genom att maila info@larolika.se. Känner du någon vi borde bjuda? Kontakta oss då också!

Deltagande är kostnadsfritt, men kräver en investering i tid och engagemang. Notera också att deltagare till respektive kurs väljs ut medvetet selektivt, för att säkra bästa möjliga gruppdynamik.

 

Genom att göra en intresseanmälan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt vår policy för hantering av personuppgifter.

Har du frågor? Maila oss på info@larolika.se

 

We welcome participants who speak English (the program is mainly in Swedish with English translation). Are you interested in participating in LärOlika? Please then fill out the below form or email us at info@larolika.se!