Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Lärolika cover photo

Framtidssamtal

Vi träffas utomhus för nätverkande och samtal om framtiden!


Pandemin och restriktioner har drabbat oss alla på olika sätt. Nu när samhället håller på att öppnas upp vill vi bjuda in till att träffas fysiskt igen - och prata om vilken framtid vi vill se!

 

Därför håller vi nu två LärOlika träffar utomhus - 15 juni kl 17-19 i Göteborg och 17 juni kl 17-19 i Stockholm (vi bjuder på fika från 16.30). Varmt välkommen till en kväll i Göteborg eller Stockholm med viktiga samtal med nya personer om framtiden!

 

Både du som tidigare varit med i något LärOlika möte och du som aldrig tidigare hört talas om LärOlika är välkommen! Det viktiga är att du vill dela dina egna tankar och perspektiv, och lyssna och lära av andras, i samtal där alla bidrar.

 

De två utomhusträffarna följs upp av ett framtidssamtal online 22 juni. Varje träff ger både utbyte mellan deltagarna - och möjlighet att ge medskick till politiken inom EU om viktiga framtidsfrågor.

 

Träffarna görs i samarbete med initiativet Citizens Take Over Europe, Världskulturmuseerna och Anna Lindh Foundations svenska nätverk som en del av Konferensen om Europas framtid .

 

Se mer och anmäl dig till 15 juni i Göteborg HÄR

 

Se mer och anmäl dig till 17 juni i Stockholm HÄR