Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Lärolika cover photo

Möten

Alla LärOlika möten handlar om samtal mellan deltagare som har olika bakgrunder och erfarenheter. Varje deltagare kommer med sin nyfikenhet, erfarenhet och vilja att lära av andra. Alla deltar på lika villkor, ingen betalar någon avgift.

 

Hybridträffar

I oktober höll vi en första hybridträff, med deltagare i mindre fysiska möten, ihopkopplade digitalt för ett större samtal. Vi fortsätter med ytterligare ett hybridmöte, med deltagare antingen på plats i Stockholm eller deltar på distans, torsdagen den 2 december kl 18.30-20.30.

Se mer och anmäl dig HÄR

 

Internationell bok-cirkel

Under 2021 har vi hållit två omgångar av en lite annorlunda digital bokcirkel - öppet för vem som vill runtom i världen! Varje deltagare har tagit med och berättat om en bok - och fått lära om andra böcker i samtal med deltagare från olika delar av världen! Fler träffar planeras under 2022

 

Utomhusträffar

Vi träffas utomhus för nya möten och viktiga samtal! Vi återkommer med uppdatering om när nästa träff blir.

 

Fysiska kurser

Under 2020-21 pausar vi våra fysiska LärOlika-kurser, som vi hållit sedan 2014. Vi planerar för nya kurser under 2022.

Dessa LärOlika-kurser består av fem möten på olika platser (i Stockholm respektive Göteborg), och samlar en grupp om totalt ca 20 deltagare med olika bakgrunder. Alla deltar på lika villkor, ingen betalar någon avgift. Varje kursträff består av samtal och mellan deltagarna - vi har inga föreläsningar. Några av de områden som tas upp under programmet är: värderingar, makt, kreativitet, samhällsutveckling och utmaningar.

 

Gör en intresseanmälan här om du vill få mer information eller delta!