Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Ett ledarprogram som ger dig nya perspektiv och bredare nätverk
Lärolika cover photo

Möten

Alla LärOlika möten handlar om samtal mellan deltagare som har olika bakgrunder och erfarenheter. Varje deltagare kommer med sin nyfikenhet, erfarenhet och vilja att lära av andra. Alla deltar på lika villkor, ingen betalar någon avgift.

 

Samtalsserier

Under hösten 2021 kommer vi fortsätta att arrangera digitala samtalsserier på viktiga teman, för gemensamt lärande från olika perspektiv. Stort och smått, roligt och allvarligt. Varje samtalsserie består av tre träffar med olika vinklar på ett tema och utrymme för alla att dela erfarenheter och lärdomar med varandra. 

Tider härnäst: Torsdagar 19-20.30: 18 november, 25 november, 2 december

 

Se mer och anmäl dig HÄR

 

Internationell bok-cirkel

Välkommen till en lite annorlunda digital bokcirkel - öppet för vem som vill runtom i världen! Varje deltagare tar med och berättar om en bok - och får lära om andra böcker i samtal med deltagare från olika delar av världen! Kommande träffar i oktober, start 4 oktober.

Se mer och anmäl dig HÄR (du kommer till en sida på engelska, språket i bokcirkel-mötena är engelska) 

 

Utomhusträffar

Vi träffas utomhus för nya möten och viktiga samtal! Vi återkommer med uppdatering om när nästa träff blir.

 

Framtidssamtal

Vi håller ett framtidssamtal online under hösten som följer upp de utomhusträffar med samtal om framtiden som hölls i juni. Vi återkommer om datum.

 

Fysiska kurser

Under 2020-21 pausar vi våra fysiska LärOlika-kurser, som vi hållit sedan 2014. Vi kör igång så snart det åter blir möjligt att träffas i större grupper inomhus och resa utan restriktioner. Dessa LärOlika-kurser består av fem möten på olika platser (i Stockholm respektive Göteborg), och samlar en grupp om totalt ca 20 deltagare med olika bakgrunder. Alla deltar på lika villkor, ingen betalar någon avgift. Varje kursträff består av samtal och mellan deltagarna - vi har inga föreläsningar. Några av de områden som tas upp under programmet är: värderingar, makt, kreativitet, samhällsutveckling och utmaningar.

 

Gör en intresseanmälan här om du vill få mer information eller delta!